VIRTUÁLIS CSAPATÉPÍTŐ

Az egyedi fejlesztésű, brandingelhető játékok minden generációnak szórakoztató élményt nyújtanak, ezáltal támogatják a szervezet ismertségének és pozitív munkáltatói képének növelését, erősítik a pozitív vállalati márkaképet. A Santa’s Helpers egy különleges, karácsonyi tematikájú online játéksorozat, ahol a munkatársaknak közösen kell a Mikulásnak segíteni kiszállítani időre az ajándékokat. 5 minijáték 5 napon át, ahol az esemény végén a legszorgalmasabb manók jutalomban részesülnek!

 

A sorozatot a Mikulás által küldött videóüzenetek és emailek egészítik ki, amikben ismerteti a feladatokat, a hozzá tartozó dedikált weboldalon pedig a résztvevők követhetik a program állását és a napi ranglistákat. Kattints és ismerd meg a 2022-es újdonságunkat, a sokrétű Santa’s Helpers élménymegoldást!

KAPCSOLAT

Interakcióval, gamifikációval és élményekkel nem csak aktivizáljuk, de gazdagítjuk is az embereket. A szórakozás közösségeket épít és tart össze, tartalmasabbá téve a mindennapjainkat – ezzel a meggyőződéssel dolgozunk minden projektünkön.

 
ZSIGRI GÁBOR

Director of Sales

+36 30 303 9098
gabor.zsigri@universum8.com

    Scroll Top