Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Rendben!
Az Universum 8 szerteágazó szolgáltatási portfóliójának megalkotásakor a legfontosabb szempont az ügyfeleink számára felmerülő kihívások megismerése és az azokra adható, hatékony és dinamikus megoldások kialakítása. Cégünk tevékenysége három fő ágazatra osztható, amelyekbe megoldásaink mindegyike, partnereink egyedi igényeire szabva, eredmény optimalizáltan integrálható.

Interactive Marketing

Formabontó, egyénre szabott megoldásokat kínálunk, amelyekkel hatékonyan szolgáljuk ki partnereink marketing, sales és HR igényeit. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a koncepcióalkotástól a végfelhasználókhoz eljuttatott üzenetekig; eszköztárunkat gamifikációs, entertainment és edukációs elemek színesítik.

Gaming & Esports

Hazai és nemzetközi tapasztalatokon alapuló szakértelmünkkel gaming és esport aktivitásokkal felépített megoldásokat nyújtunk. Magas minőségű eseményeinkkel, versenyeinkkel, kommunikációnkkal a hagyományos marketingcsatornákon nehezen elérhető bázisokat is hatékonyan aktivizáljuk.

Product Design

Termékfejlesztési megoldásaink segítségével hatékonyan növeljük különféle termékek és szolgáltatások piacképességét és felhasználóbarátságát. Már a tervezési fázisban bekapcsolódva, innovatív módszertanunkkal biztosítjuk a legmagasabb megrendelői és ügyfélélményt.

Idővonalunk

Csapatunk

 • Tischler Márk

  Chief Executive Officer

  Gyerekkoromat a videojátékok és a sport szeretete határozta meg. 25 évig versenyszerűen kézilabdáztam, síeltem. Családból hozott kereskedelmi-vállalkozói mentalitással választottam pályát, 2000 óta dolgozom az IT világában. 2017-ben videojáték iparági tudásra alapozva, marketing szemlélettel és vállalkozásfejlesztői tapasztalattal indítottam el saját cégemet. Komplex, szolgáltatás alapú megoldásokat álmodunk és adunk át ügyfeleinknek. Az U8 vezetőjeként megtaláltam a hivatásomat, szenvedéllyel végzem a munkámat, folyamatosan inspirál, hogy kiváló szakemberekkel dolgozhatok együtt. Céges kulturális célunk, hogy maradandó élményeket szerezzünk a közönségnek és partnereinknek egyaránt.

 • Zsigri Gábor

  Director of Sales

  Szerencsés vagyok, hiszen a hobbim a munkám, közel 22 éve rendezvényeket szervezek és sales-elek. Emberekkel foglalkozom nap mint nap: partnerekkel, helyszínek képviselőivel és alvállalkozókkal dolgozunk együtt, hogy a végeredmény a lehető legmagasabb színvonalú legyen mindenki számára. A problémamegoldás a lételemem, igazából nem is a problémák, hanem a megoldások érdekelnek. Magyarország gaming területén fekete báránynak számítok, mert ízig-vérig Dota 2 játékos vagyok.

 • George Roth

  Director of Strategy

  Számomra mindig az a legfontosabb, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagítsuk az embereket. A világ legnépszerűbb PC játéka, a League of Legends Kelet-Európai Publishing vezetőjeként a játék magyar, cseh, szerb, szlovák, és horvát megjelenéséért feleltem. Vezettem csapatokat a világ különböző részein, adtam elő Szöulban, Los Angelesben és Budapesten is. Rendszerint különböző nemzetközi projekteken dolgozom, valamint igyekszem tenni azért, hogy mindenki a lehető legjobban érezze magát nálunk és hogy stratégiailag is a legjobb irányba haladjunk. Rock on!

 • Szombat László

  Director of Operations

  Digitális tartalomszolgáltatás wap-os, webes, majd mobil alapon, projektszemlélet, üzleti logikák, folyamatok megtervezése, csapatok felépítése és koordinációja. A húsz évnyi, leginkább multis tapasztalattal a feladatom a megfelelő kereteket biztosítani a kreativitás kibontakoztatásához, hogy a csapat kimagasló minőségben hozhassa le az újszerű megoldásainkat. Hiszek benne, hogy olyan unikális tudás koncentrálódott nálunk, amivel a cégek egészen friss, szokatlan utakon juthatnak el az ügyfeleikhez - és ez mindkét félnek örömet fog okozni!

 • Szűcs Bence

  Head of Product Development

  Termékfejlesztési vezetőként úgy érzem, hogy szerencsés helyzetben vagyok, hiszen egy nagyon izgalmas és dinamikusan fejlődő területen dolgozom. A mindennapokban én felelek a marketing kommunikációs és sales platformunk, a Fusion Network fejlesztéséért és az ESU további termékeiért, online megoldásaiért, továbbá részt veszek ügyféloldali termékfejlesztési projektekben is.

 • Pocsai Norbert

  Head of Creative and Communications

  Büszkén mondhatom, hogy nem csak a szenvedélyem, de a szakmám is a szórakoztatás. Karrierem a televízióban kezdődött, majd az on-demand média területén folytatódott, ahol olyan márkákkal dolgozhattam, mint a Paramount, az MTV, vagy a Comedy Central. Új kihívásokat keresve, de továbbra is a szenvedélyem által hajtva érkeztem az Universum 8 csapatába, kommunikációs és kreatív területre. Hiszek benne, hogy a kreativitás, a lelkesedés és a kemény munka mindig meghozza a sikert.

 • Boros Panna

  Creative Producer

  Vizualitás, kreativitás, professzionalitás és empátia – ezek a skillek, amik a több mint 15 éves pályafutásom során segítettek. A kereskedelmi televíziózásban nőttem fel, majd a saját elképzeléseimet valósítottam meg dokumentumfilmek, videóklipek és televíziós műsorok gyártójaként, rendezőjeként vagy producereként. A fő mozgatórugóm, hogy a minőséget és értéket teremtsek. Unom a megszokottat, de imádom, ha valami szórakoztat. Falom a legfrissebb tartalmakat, így kijelenthetem, hogy azzá leszek, amit teszek: igazi content fanatic vagyok. Az Universum 8 csapatában tovább hódolhatok a legkedvesebb szenvedélyemnek, a hivatásomnak, miközben a legfrissebb újításokat is megtanulhatom és beépíthetem a vízióimba.

 • Boronkay Bence

  Senior Account Manager

  Amióta az eszemet tudom érdekelnek a játékok, legyen szó akár videójátékról, akár a grundon való focizásról. Meggyőződésem, hogy a játék nem a komolyság ellentéte. Lehet nagyon komolyan is játszani, gondoljunk csak az olimpiai játékokra vagy egy klasszikus zenei hangversenyre. Azért csatlakoztam az U8-hoz, mert itt azzal foglalkozhatok hivatásszerűen, ami hobbiként is érdekel és dolgozhatok hitvallásom szerint, mely kimondja: “Játszani mindenki szeret” Szakmai pályámat pénzügyi területen kezdtem. 3 év után döntöttem úgy, hogy egy másik iparágba nyargalok át, kommunikációs kreatív projektekkel kezdtem el foglalkozni. Volt lehetőségem több európai maraton, világhírű atlétika verseny szervezésében részt venni, valamint számos B2B és B2C kommunikációs projektet vezetni. Account managerként fontos számomra, hogy minden projektet időben és a lehető legjobb minőségben szállítsunk le ügyfeleinknek.

 • Nagy Tímea

  Project Manager

  Lételemem a beszéd és a szervezés. Kommunikáció és Médiatudomány szakon végeztem. Folyamatosan keresem az új impulzusokat a színház, a filmek, a sorozatok, a meetupok és a múzeumok tárlatain keresztül. Ezeket a megélt élményeket igyekszem a munkám során a kampányokba, eseménykoncepciókba átültetni. Erős multis mindset-tel rendelkezem. Leginkább azok a projektek motiválnak, amik employer brandinghez vagy CSR tevékenységhez kapcsolódnak. Imádom a pszichológiai, egyéni- és szervezetfejlesztő könyveket. A munkámban az motivál a leginkább, hogy mindig új, izgalmas feladatokat végezhetek, és közben csapatban dolgozhatok.

 • Dobrocsi Dominika

  Office Coordinator

  Irodavezetőként elsősorban a mindennapi tevékenységünk háttérmunkáját segítem, így támogatva kollégáim hatékony és gördülékeny munkavégzését. Élvezem, hogy mindig van mit intézni, és hogy igazi megoldóemberként egy összehangoltan működő, profi team tagja lehetek. A szabadidőmet többnyire változatos alkotótevékenységekkel töltöm, így különösen inspiráló számomra a kreatív közeg, ami a munkahelyemen körülvesz - ahol nincs két egyforma nap és ahol a közös célok állandó lendületben tartják a csapatot.

 • Fejes Laura

  Campaign Specialist

  Mindig is kulcsfontosságú tényezőként gondoltam az őszinte, nyílt kommunikációra, így nem okoz gondot az emberekkel való bánásmód. Magas fokú kíváncsiság jellemez, inspirál a jó csapat és fontos számomra a folyamatos tanulás. Pár éve még kíváncsian figyeltem az influencer marketing alakulását, mostanra pedig én is online kommunikációs kampányokat menedzselhetek. Célom az, hogy minél több izgalmas, eredményes kampányt tudhassak magam mögött. Nagyon szeretem az állatokat, egyik legnagyobb álmom, hogy egy orosz agár boldog gazdija lehessek.

 • Dobrocsi Dóra

  Sales Coordinator

  Egy közigazgatási diploma után közel hat évet töltöttem a corporate világban – ennek közel felét csapatvezetőként –, ahol a háttérfolyamatokban szerzett tapasztalataimat most nagyon más környezetben kamatoztatom. Főleg a sales csapat munkáját támogatom, de szeretem, ha az összes projektben otthon lehetek. Élvezem, hogy érdekes és inspiráló emberekkel dolgozom együtt, és hogy mindig van valaki, aki vevő a zenéimre, legyen az a keddi lazulós playlistem, vagy valami lehetetlen popzene harminc évvel ezelőttről.

 • Nagy Benjámin

  Product Manager

  Közgazdászként végeztem, azonban az elmúlt éveket az eddigi tudásomat bővítve termékfejlesztéssel töltöttem az IT piacon. Szeretek megérteni komplex rendszereket és problémákat, majd ezekre megoldást találni. A hosszú távú tervezésben hiszek, illetve mindig a következő lépésen jár a fejem. Szabadidőmben a magyar ELITE Beer pong ligában játszom, valamint megtalálsz a felső ösvényen is.

 • Osváth Barbara

  Project Manager

  Projekt menedzserként felelek az országos lefedettségű rendezvények és aktivitások megszervezéséért, lebonyolításáért. Mindig is közel állt hozzám a rendezvények világa, így nagy örömmel és lendülettel vetem bele magam minden új és érdekes feladatba. Ha újraszületnék, asztalos vagy virágkötő lennék, de az is lehet, hogy a dekorációkészítés területén keresném önmagam. Mivel ez nem lehetséges, így hobbiként űzöm ezeket a szép szakmákat.

 • Daubner Tamás

  Sales Manager

  Már gyerekként a videojátékok csodálatában éltem: tér, idő és minden megszűnt, amikor a C64et bekapcsolva repültünk új világokba. Elhatároztam, hogy én bizony hivatásszerűen szeretnék foglalkozni velük! Előtte egy másik álmomat valósítottam meg: autóiparban generálimportőrnél dolgoztam 5 évet majd innen a PC GURU-n keresztül egy ugrással a videojáték fejlesztésben találtam magam. Hosszú éveket dolgoztam a Digital Reality-nél, melyek után grafikus tartalom beszállító cégnél voltam vezető, hogy aztán a videojáték disztribúcióban dolgozzak 9 éven át a CENEGA magyar cégét vezetve. Innen érkeztem meg az U8 csapatába, ahol célom, hogy a kiadókkal együtt egy jobb, érdekesebb, meghatározóbb élményt biztosítsunk a játékosok számára.

 • Varga Tibor Balázs

  Studio and Production Lead

  Már gyerekkorom óta érdekelt a számítástechnika, az elektronikus média, a rádiózás és a TV-zés világa – ezen területeknek pedig mindig is a tartalomgyártás része vonzott leginkább. Iskolarádiósként kezdtem a "pályafutásomat", majd később egy zenei magazin főszerkesztője és egy rádió programigazgatója lettem. Több, mint 20 éves freelancer grafikusi múlttal és az évek alatt felszedett egyéb technikai tudással felvértezve érkeztem az Universum 8-hoz, ahol a projektek technikai lebonyolításáért felelek. Célom, hogy szakmai tudásommal és kreativitásommal hozzásegítsem cégünket a minél színvonalasabb szolgáltatások nyújtásához. Szabadidőmben legszívesebben utazom: szeretek új országokat, városokat, tájakat, kultúrákat és embereket megismerni.

 • Kánvási Krisztián

  Senior Graphic Designer

  A MOME vizuális kommunikáció fotó és grafika szakán végeztem. Ezután a Pesti Est-nél eltöltött 5 év alatt a print grafikában, az utána következő szabadúszós 10 évben pedig logó, arculat- és csomagolástervezésekben illetve web- és telefonos applikáció dizájnokban fejlesztettem kreativitásomat. A kezdetektől a csapat tagja vagyok és a több mint 15 éves grafikusi tapasztalattal támogatom a projektek képi megjelenését. Célom mindig az, hogy a fejben megszületett nagyszerű ötletek vizuálisan is kreatívak és felejthetetlenek legyenek. Szabadidőmben szeretek sportolni, kirándulni és fotózni.

 • Geszvein Nóra

  Graphic Designer

  A karrierem ötvösként indult, jelenleg pedig grafikusként élem meg a kreativítást. Az első szakmai sikereimet ékszerészként értem el. Első körben Magyarországon, majd Görögországban egy pörgős ékszerészműhelyben szereztem újabb tapasztalatot. Később Skóciába költöztem, ahol folytattam ezt a tevékenységet és sikeres kisvállalkozás díjat nyertem el az ékszerész vállalkozásommal. Ezek után új kihívásokra vágytam, ezért elvégeztem egy főiskolai képzést, UX/UI designer szakon Edinburgh-ban. Grafikusként először egy olyan skót jótékonysági szervezetnél helyezkedtem el, ami a szigetországban kiemelkedő teljesítményeket ér el a mai napig a fenntarthatóság és újrahasznosítás nagyköveteként. Magyarországon pedig a Vodafone-nál, a Design Lab csapat tagjaként értékes tudást szereztem digitális grafikában. Jelenleg az Universum 8 grafikus csapatát erősítem és űzöm az újabb kihívásokat. Amikor pedig nem a számítógépen alkotok, akkor a konyhában szabadulnak el a kreatív energiák és kísérletezem ki a legtökéletesebb palacsinta receptjét.

 • Nagy Tímea - Birge

  Creative Copywriter

  Motoros, világutazó, szövegelő, blogger, író. Szeretem az új kihívásokat, a kreatív feladatokat, a spontán ötleteléseket. Azt, amikor a semmiből valami remek születik. Még jobban szeretem, amikor a megrendelő csillogó szemekkel mondja: „Igen, pont ezt akartam, csak nem tudtam ilyen jól megfogalmazni!” Soha nem bírok nyugton maradni, mindig csinálnom, tanulnom, fejlesztenem, kell valamit. Nekem egyformán kikapcsolódás egy hosszú motoros túra, kimerítő boxedzés, kirándulás a világ túlfelére, vagy egy szakmai továbbképzés. Szivacsként szívom magamba az élményeket, amik mind-mind beépítek a munkámba, hogy igazán lendületesek, élettel teliek legyenek a szövegek.