Marketing, sales és HR kihívásokra
fejlesztünk formabontó megoldásokat.

Interakcióval, gamifikációval és élményekkel aktivizáljuk és gazdagítjuk az embereket. Hiszünk abban, hogy a szórakozás közösségeket épít és tart össze, tartalmasabbá téve a mindennapjainkat. Ezzel a meggyőződéssel dolgozunk minden projektünkön.

Víziónk

Élményeket adunk minden szinten.

Küldetésünk

Interaktív ügynökségként marketing, sales és HR kihívásokra fejlesztünk formabontó megoldásokat.

Víziónk

Élmények adunk minden szinten

Küldetésünk

Kreatív ügynökségként marketing, sales és HR kihívásokra fejlesztünk formabontó megoldásokat.

A történetünk 2017-ben kezdődött videojátékos és esport projektek, rendezvények menedzselésével és tanácsadással. Ebből hihetetlen sebességgel nőtt ki egy ízig-vérig gamer ügynökség, saját stúdiókomplexummal és egy olyan kreatív és szakértői mindsettel, ami a partneri visszajelzések alapján a régióban is kiemelkedőnek számít a mai napig; ez volt az Esport Universum. Specialitásunk lett, hogy digitális entertainmenttel és különleges közösségi élményekkel hatékonyan aktivizáljuk az X, Y, és Z generációt.

 

2022-től a piaci és üzleti igényeknek megfelelően szintet léptünk. Új, ambiciózusabb névvel és arculattal már Universum 8-ként kínálunk formabontó, egyénre szabott megoldásokat, amelyekkel hatékonyan szolgáljuk ki partnereink marketing, sales és HR igényeit. Modernizált stúdiókomplexumból, különlegesen kreatív irodai környezetből teljes körű szolgáltatást nyújtunk a koncepcióalkotástól a végfelhasználókhoz eljuttatott üzenetekig. Eszköztárunkat gamifikációs, entertainment és edukációs elemek színesítik, munkásságunkat már a marketing és HR szakma is különböző díjakkal ismeri el, és több, magyarországi top 10-be tartozó vállalattal is folyamatosan együtt dolgozunk. ​

A jövőben is arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek igazi élmény legyen a közös munka. Folyamatosan fókuszálunk munkatársaink, szerződött partnereink elégedettségére, elhivatottságára, megbecsülésére. Pozitív szemlélettel, másokat is felemelve, előre tekintve végezzük a munkánkat.

Tischler Márk

CEO

Universum 8

Értékeink

Belsős workshop keretében csapatunkkal együtt határoztuk meg, hogy közösen miben hiszünk, milyen értékek mentén dolgozunk és milyen attitűdökhöz ragaszkodunk a tágabb környezetünktől függetlenül.


Öltönyben is lehet játszani

Vidámság

Jó hangulatban, pozitív hozzáállással dolgozunk, folyamatosan kreatív, szórakoztató, friss élményeket gyártva. Nyitottak vagyunk a legújabb trendekre és innovatív megoldásokra, komolyan vesszük a munkánkat és közben imádjuk, amit csinálunk – ez pedig a kampányaink eredményén is meglátszik.

Szerényen és magabiztosan

Bátorság

Bátran vágunk bele új dolgokba, mert jó dolog úttörőnek lenni. Szerényen, alázattal viszonyulunk a munkánkhoz, és magabiztosak vagyunk szakmaiságunkban. Nyíltan felvállaljuk, ha hibázunk, és tanulunk belőle, hogy legközelebb még jobb munkát végezzünk. Folyamatosan megújulunk, aktívan fejlődünk és tanulunk. 

Egyenesen neked

Hitelesség

Kapcsolataink túlmutatnak az üzleti kontextuson. Őszintén, nyíltan, megértéssel fordulunk egymás és a partnereink felé, miközben összekötő kapocsként szolgálunk az ügyfeleink, alvállalkozóink és a végfelhasználók között. Mindenki véleménye számít: megértjük az igényeket, lelkesen, hitelesen kommunikálunk és szenvedéllyel hiszünk abban, amit csinálunk.

Tehetséges társaság

Sokszínűség

Különböző emberek vagyunk sokszínű háttérrel – és épp ez a sokszínűség az egyik erősségünk. Tisztelettel, egyenrangú partnerként bánunk egymással, bajtársiasan kiállunk a másikért és az ügyünkért.

Rajtunk is múlik

Etikusság

Kiemelkedően fontos számunkra az emberkörpontúság, a korrekt hozzáállás és a környezeti fenntarthatóság. Azért dolgozunk, hogy pozitív élményeket szerezzünk a körülöttünk lévőknek és egymásnak, illetve hogy a világot egy kicsit vidámabb hellyé tegyük.

Stratégiai hozzáállás

Üzleti szemlélet

Kompetenciáink számos iparterületről táplálkoznak, éppen ezért nem csak marketing, hanem üzleti szemlélettel is fordulunk egy-egy projektünk felé. Kiemelt képességünknek érezzük, hogy könnyen megértjük ügyfeleink gazdasági céljait és stratégiáját, így olyan projekteket tudunk fejleszteni, amelyek túlmutatnak a hagyományos ügynökségi / marketing kampányok keretein.

Szervezeti kultúránk

Legerősebb eszközünk, különleges értékünk a csapatunk. Munkatársainkkal transzparensen és felelősségtudatosan kommunikálunk, mindenki számára megteremtjük azt a légkört, amiben a legjobban tud kiteljesedni, és a legtöbbet hozhatja ki magából, miközben támogatni tudja társait is.

Csapatunk

CHIEF EXECUTIVE OFFICER

Tischler Márk

DIRECTOR OF SALES

Zsigri Gábor

DIRECTOR OF OPERATIONS

Szombat László

HEAD OF CREATIVE AND COMMUNICATIONS

Pocsai Norbert

HEAD OF PRODUCT DEVELOPMENT

Szűcs Bence

HEAD OF PRODUCTION & STUDIO

Kőrös Gergely

SENIOR ACCOUNT MANAGER

Boronkay Bence

PROJECT MANAGER

Nagy Tímea

EVENTS & ACCOUNT MANAGER

Lányi Tamás

STRATEGIC ADVISOR

George Roth

CREATIVE PRODUCER

Boros Panna

SALES COORDINATOR

Dobrocsi Dóra

CAMPAIGN SPECIALIST

Fejes Laura

OFFICE COORDINATOR

Dobrocsi Dominika

PROJECT MANAGER

Osváth Barbara

SENIOR GRAPHIC DESIGNER

Kánvási Krisztián

GRAPHIC DESIGNER

Geszvein Nóra

CREATIVE COPYWRITER

Nagy Tímea - Birge

KAPCSOLAT

Interakcióval, gamifikációval és élményekkel nem csak aktivizáljuk, de gazdagítjuk is az embereket. A szórakozás közösségeket épít és tart össze, tartalmasabbá téve a mindennapjainkat – ezzel a meggyőződéssel dolgozunk minden projektünkön.

ZSIGRI GÁBOR

Director of Sales

+36 30 303 9098
gabor.zsigri@universum8.com

    Scroll Top