Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Rendben!

Indulásunk óta meghatározott minket a stratégiai gondolkodás, új lehetőségek kutatása, méretgazdaságos bővülés. Folyamatosan fejlesztjük céges kultúránkat, kompetenciánkat, piacismeretünket, most pedig eljött egy olyan pont, amikor a következő lépéshez egy nagyobb megújulás is szükséges.

A gamerség és a gaming már akkor meghatározott minket, amikor 2016-ban, még csak gondolatban létezett az Esport Universum. Úgy gondoltuk, hogy komoly vállalkozást alapozhatunk arra, hogy a versenyszerű videojátékok szeretetét, üzleti gondolkodásunkat és lelkes csapatunkba vetett hitünket ötvözzük. Videojátékos és esport projektek, rendezvények menedzselésével és tanácsadással kezdődött minden, amiből hihetetlen sebességgel nőtt ki egy ízig-vérig gamer ügynökség, saját stúdiókomplexummal és egy olyan kreatív és szakértői mindsettel, ami a partneri visszajelzések alapján a régióban is kiemelkedőnek számít a mai napig. Nem is csoda, hogy egyhamar hazánk és a világ legnagyobb videójáték-iparághoz köthető cégeivel kezdtünk együtt dolgozni. A közös sikerek pedig folyamatosan nagyobb és egyre komplexebb projektek irányába vittek minket.

Nagyon sok energiát, több éves tesztelést és fejlesztést fektettünk abba, hogy saját megoldásokat, szolgáltatásokat fejlesszük. Pár éve végre megszülettek az első saját termékeink, a közösségi kommunikációra specializálódott Fusion Network (FUN) és a gamifikált aktivitásokat és a marketinget ötvöző, Gameathlon.

Miközben egyre több partner ismerte fel a gaminggel egyesített marketing és üzleti megoldásainkban a potenciált és csatlakozott hozzánk különböző projektekben, még többen többen látták meg bennünk a lehetőséget a játékos tematikákon túl is. Mára már nem „csak” egy gamer ügynökség lettünk, egyre inkább váltunk digitális és kreatív ügynökséggé, egyre több entertainment és interaktív projektet terveztünk és valósítottunk meg. 

Az elmúlt egy évben a meglévő és új partnereink közül is sokan jöttek hozzánk formabontó igényekkel, érdekes és innovatív feladatokkal. A show-élményt előnyben részesítő esport-közvetítésben szerzett tapasztalatunkkal felvértezve beléptünk a virtuális rendezvények világába. A gamification területén szerzett szakértelmünknek hála egy új üzleti terület irányába is tudtunk nyitni, így a vállalati HR feladatok támogatásában jeleskedve bizonyultunk átütően sikeresnek, melyre szintén fejlesztettünk egy saját terméketcsaládot, a CLERS-t.

Az egyre innovatívabb, formabontó megoldásainkra sokan felkapták a fejüket, így a megnövekedett igénynek megfelelően, mi sem lassítottunk, átalakítottuk a szervezetünket. Újabb kompetencia területekkel bővültünk, és célzottabb divíziókat hoztunk létre, így született meg a Product Design üzletágunk, amin keresztül partnereinknek segítünk termékeiket és szolgáltatásaikat élettel megtölteni és üzletileg sikeressé tenni.

Míg gyökereink továbbra is az esporthoz és a gaminghez kötődnek, tevékenységünk már nem csak a videojátékok világához kapcsolódik. Ezért úgy döntöttünk, hogy a fejlődés és a megújulás útján a következő lépés egy olyan új cégnév, amely a múltbeli sikereire is épít, de tükrözi jövőbe tekintő ambícióinkat és a céljainkat

Universum 8 néven folytatjuk tovább az utat a végtelenbe és tovább...

Válaszd megoldásunk!

Rendezvény & Bajnokság szervezés

Projektek