Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Rendben!

A 21. századi fiatalok megváltozott tartalomfogyasztási szokásai új látásmódot igényelnek a tartalomgyártók részéről is. A hagyományos felületek használata helyett új stratégiákra van szükség az Y, Z és Alfa generációk sikeres eléréséhez és aktiválásához. Mi olyan, fiatalokat célzó autentikus tartalmakat gyártunk, amelyek a legújabb platformokon, organikusan képesek megszólítani azokat, akiket a hagyományos csatornákon szinte lehetetlen elérni. Emellett Fusion Network néven egy olyan marketing kommunikációs és sales platformot építünk, amely elsősorban a magyar influencerek online tartalomgyártói felületeinek értékesítésére és multichannel kampányok lebonyolítására kínál megoldást.

Elsődleges célunk a profi, különleges, autentikus tartalom gyártása bármi áron. Hiszünk abban, hogy üzeneteinket értékteremtő, magas minőségű tartalomként szükséges átadni, hogy az hatékonyan eljusson a célcsoporthoz. A közönségünket figyelembe véve erre maximálisan szükség is van: a mai fiatalok egy perc alatt képesek eldönteni, hogy a kommunikáció hiteles-e vagy sem. Ha sikerrel járunk, a korábban szinte elérhetetlen célcsoportból hű követőbázis válik.

 • INFLUENCERHÁLÓZATUNKKAL TÖBB KÜLÖNBÖZŐ ÉRDEKLŐDÉSŰ CÉLCSOPORTOT IS HATÉKONYAN TUDUNK AKTIVIZÁLNI.
 • NEMZETKÖZI, ÓRIÁSI RAJONGÓTÁBORRAL RENDELKEZŐ GAMING ESEMÉNYEKET LICENSZELÜNK ÉS LOKALIZÁLUNK.
 • PARTNEREINKKEL EGYÜTTMŰKÖDVE SAJÁT MŰSOROKAT ÉS KÜLÖNLEGES TARTALMAKAT FEJLESZTÜNK.

Projekt kompetenciák

 • influencer_talent_management

  Influencer/Talent management

  Kampánytervezés véleményvezérekkel/szereplőkkel, briefelés, lebonyolítás, felügyelet és riportolás

 • OTG

  OTG aktiválás

  Helyszíni aktivitás, bevonás véleményvezérekkel/egyéb szereplőkkel

 • promocio_tervezes_feher

  Promóciótervezés

  Harmadik feles tartalom aktivitás tervezése véleményvezérekkel/egyéb szereplőkkel

 • gaming_aktivalas_feher

  Gaming aktiválás

  Kifejezetten gamerekre szabott online vagy offline mozgósítás

 • on_offline_performance_marketing_feher

  On-offline performance marketing

  Konverzióalapú, optimalizált online marketing aktivitás

 • gamification_feher

  Gamification

  Játékelemek alkalmazása különböző projektek során, annak érdekében, hogy a folyamatok érdekesebbek legyenek, és ezzel magasabb fokú aktivitást váltsanak ki

 • musorarculat_tervezes_feher

  Műsor arculat

  Adás közben az összes megjelenő grafikai és animált elem megtervezése és elkészítése

 • musor_tervezes_feher

  Műsortervezés

  Adásterv, az adás teljes lebontása percről-perce, hogy mi történjen a képernyőn

 • termek_elhelyezes_tervezes_feher

  Termékelhelyezés

  Termékelhelyezés alapú kampányokhoz kapcsolódó optimalizálás, tartalomgyártás

TUDJ MEG TÖBBET!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

"Szenvedélyünk, hogy felejthetetlen élményeket nyújtsunk közönségünknek, digitális szórakoztatáson, gamingen és esporton keresztül. Ennek hála kreatív ügynökségként egyedi megoldásainkkal rendkívül hatékonyan aktivizáljuk az Y, Z és Alfa generációt."

KERESS MINKET!
contact
das312

Ugorj le a győzelemért!

Magyarország legnagyobb kétszemélyes Playerunknown's Battlegrounds versenye, melyet a játék fejlesztője, a PUBG Corp., valamint a Twitch is hivatalosan támogatott.

A kéthónapos, kétszer egymillió forint nyereményalapú versenyre bárki nevezhetett. A versenyzőknek híres streamerekkel, kedvenc gaming magazinjaik képviselőivel és egymással is meg kellett küzdenie a nagyközönség előtt.

A mérkőzéseket a stúdiókomplexumunkból hétről-hétre élőben közvetítettük kommentátoraink, elemzőink és rendezőink segítségével, melyeket exkluzívan a Twitch-en lehetett nyomon követni. Versenyadminisztrátoraink szintén stúdiónkból, egy Discord szerveren tartották a kapcsolatot a résztvevőkkel a több mint 800 játékosból álló két hónapos verseny zökkenőmentes lebonyolítása érdekében.

A versenynek saját honlapot fejlesztettünk a pubg.fusion.live címen, ahol a verseny aktuális állása mellett az influencerekkel készült interjúkat, minijátékokat, nyereményeket és híreket lehetett folyamatosan nyomon követni. A bajnokság alatt kommentátoraink egy lőtéren, élőben is kipróbálhatták a játékban használt fegyvereket, élményeiket videoban és később élőben is megosztották a nézőkkel. A lőtéren a kollégák egy számítógépház falát is kilyukasztották, majd aláírták azt, hogy végül egy komplett gaming PC-nek otthont adva egy jótékonysági esemény keretein belül árverezzük el a nagydöntőben. Az árverés keretein belül a nézők több mint 500 000 Forinttal támogatták a Gyermekétkeztetési Alapítványt. Emellett a versenyben részt vevő influencerek és gaming magazinok képviselői előre felajánlották esetleges nyereményeiket különböző jótékony egyesületek számára.

 

map

Szeretjük a számokat